Een hedendaagse winkelinrichting legt vooral de nadruk op het belevingsaspect. Winkelen is een avontuur, een ontdekkingstocht geworden. De winkelinterieurs die wij in die sfeer en richting uitwerken, beslaan zowat alle takken van de sector: bakkerij, patisserie, slagerij met bijhorend atelier, kaaswinkel, delicatessenzaak, viswinkel, marktwagen…

Onze aanpak en service zijn vrij uniek en er steeds op gericht om u alle zorgen uit handen te nemen, niet in het minst wat planning en deadlines betreft. Bij WIMAG kan u er van op aan dat de openingsdatum van uw nieuwe winkel steeds gehaald wordt en bij een verbouwing garanderen we de kortst mogelijke sluitingstijd.

vakmanschap sinds 1983

Marketing

Ook op het vlak van marketing tenslotte leiden we alles in goede banen. We bepalen daarbij de ideale plaatsing van de koeltoog, de beste hoogte van de winkelschappen, de meest commerciële looprichting doorheen uw winkel en buigen ons over de hygiënische en ergonomische aspecten van uw atelier.

“Onze zaak beantwoordt niet aan het stereotiepe beeld van de koele, cleane slagerij. Wij verkopen ook brood, groenten en fruit. Wimag wist meteen dit unieke concept te vertalen naar een warme, landelijke inrichting.”

Keurslager Geert en Ann Declercq, Kaprijke