Luisteren

Tijdens een eerste meeting luisteren we aandachtig naar uw wensen en leggen we reeds enkele grote lijnen vast: gaan we voor een landelijke of een hippe stedelijke stijl? Welke materialen vallen bij u en uw klanten in de smaak? In die fase kunt u ook reeds extra inspiratie opdoen door te grasduinen in de beelden van eerdere realisaties of van referenties. Als familiebedrijf zijn we uitermate betrokken bij uw zaak en weten we persoonlijk contact naar waarde te schatten.

Onze aanpak is onze troef, alles in eigen huis

Creeren

Onze binnenhuisarchitecten vatten de creatieve fase aan. Ze laten hun fantasie de vrije loop maar blijven toch met beide voeten op de grond. Ze gieten daarbij uw project in een concreet plan, waarbij tevens vormen, kleuren en materialen vastgelegd worden. Ze zetten ook die unieke features in de verf die voor een eigen en aparte beleving in uw winkelruimte zullen zorgen. Maatwerk en uniciteit vormen hierbij onze vaste leidraad.

“Wimag zat meteen op onze golflengte. Ze begrepen perfect onze verlangens op het vlak van kwaliteit, uitvoering, materialen, klasse en uitstraling.”
Carl Tyteca, Bakkerij Tyteca Koksijde

Fabriceren

Bij WIMAG hoeven we geen beroep te doen op onderaannemers. We maken en bouwen alles zelf, wat tot een vlotte en transparante communicatie leidt. Geen afwimpelen van verantwoordelijkheden, geen vertragingen, geen onaangename verrassingen… Dit alles leidt tot een goed gestructureerde werf én een vlot verloop én slechts één enkel aanspreekpunt!

Bekijk hier ons atelier

“Vanaf dag één van de samenwerking voelden we dat Wimag een gedreven bedrijf is dat beroepstrots en eergevoel ver boven plat geldgewin stelt.”
Mireille Leemans, DHOLLANDER Slagerij-Delicatessen Wommelgem

Opbouwen

Kort op de bal spelen is van essentieel belang. Klaar zijn tegen de afgesproken openingsdatum, daar komt het op aan. Elke dag vertraging staat immers gelijk aan gezichts- én inkomstenverlies. Niet enkel bij nieuwbouw, maar ook bij verbouwing, uitbreiding of renovatie zijn deadlines van kapitaal belang. De sluitingsperiode van uw zaak wordt tot het strikte minimum herleid zodat u snel uw klanten weer kunt verder helpen.

“Op geen enkel moment voelden we de nood of de drang om zelf nog iets aan het ontwerp van Wimag aan te passen. Alles zat perfect, het was alsof ze onze gedachten konden lezen!”
Mireille Leemans, DHOLLANDER Slagerij-Delicatessen Wommelgem

Dienst-na-verkoop

Eens de openingsdatum voorbij, laten we u niet aan uw lot over. We informeren naar uw ervaringen en naar reacties van uw klanten. We kijken ook of en waar er nog details kunnen verbeterd worden. We houden zelfs een technisch interventieteam ter beschikking dat de eerste dagen na de opening in actie schiet mocht er ergens iets verkeerd lopen. Enkel wanneer u 100% tevreden bent, zijn ook wij tevreden.

“Onze contactpersoon bij Wimag nam zelfs de moeite om met ons diverse projecten te gaan bezichtigen om er iets van op te steken voor onze eigen zaak.”
Ann Declercq, Keurslager Geert en Ann Declercq Kaprijke